Am updatat cu firmware custom. Este mai complet decat cel original cu care a venit aparatul. Are si continut tv live. Am insa o problema la continutul flash. Pana ieri deschidea toate clipurile de pe youtube, vplay, etc. De azi imi da o eroare "Cannot play movie". Ca si cum nu ar functiona plugin-ul flash. Exista vre-o setare pentru flash? Puteti decrie pas cu pas setarile necesare pentru torrent download?
fiti fara grija, R6S revine in forta si in Romania in doar 2 saptamani. firmwareul pentru playerele cu realtek 1186 este inca la inceputuri, vor fi destule alte updateuri.
Testat firmware nou pe R6S. Este cel mai reusit de pana acum. Merg toate linkurile, si clipurile. Intradevar functioneaza putin mai greoi, dar nu deranjant. Probabil scripturile multiple. Skin-ul 3 este interesant.
Salut. Cum fac pe R6s si eu sa salvez filmele din HD4ALL pe HDD extern 3.0 sau stick USB 3.0 pus in mufa albatstra? Apas 2 cum imi zice pt download, se pare ca face ceva pt cateva secunde, dupa care da eroare: <br /> <b> warning <b/b>: file(numele filmumului.flv.log0: failed to open str..." Care sunt pasii care trebuie sa ii fac p a putea downloada filmele? Merci mult