de nikolai » Joi Iun 26, 2014 5:06 pm
Detin de peste 2 ani(cat sa iasa din garantie)un R300Pro,in general fara probleme majore,poate doar conectarea aleatorie la internet prin wireless,adica recunoaste din cand in cand reteaua.Il folosesc cu un hard intern Seagate de 3T,formatat pe desktop,si care a fost uzat doar in media player si doar pentru redarea de fisiere audio video.
Problema mea consta in faptul ca media playerul nu recunoste decat foarte greu,adica dupa 2-3 restartari,hardul intern.Dupa ce il recunoaste,indiferent daca rulez un film 3D,sau doar un fisier mp3,se blocheaza dupa cateva minute,nu functioneaza nici o comanda,iar apoi apare mesajul ''unsafe eject hdd''....iar de aici se stinge si iconul care confirma ca ai un hdd intern.Problema n-a aparut brusc ci treptat,si s-a acutizat chiar daca am trecut la ultimul firmware,cel din iulie 2013..update facut dupa instructiuni..adica cu butonul reset apasat.Am revenit la setarile din fabrica..din nou instalat firmware...din pacate nu mai pot folosi hardul intern.Va rog frumos un sfat,am citit initial aproape toate discutiile de aici,insa n-am reusit sa-mi rezolv problema.Multumesc