Alte probleme hard intern

Redare BluRay 3D, 4 x USB 2.0 host, 1x USB 3.0 Host+ 1 slave

Alte probleme hard intern

Mesajde nikolai » Joi Iun 26, 2014 5:06 pm

Detin de peste 2 ani(cat sa iasa din garantie)un R300Pro,in general fara probleme majore,poate doar conectarea aleatorie la internet prin wireless,adica recunoaste din cand in cand reteaua.Il folosesc cu un hard intern Seagate de 3T,formatat pe desktop,si care a fost uzat doar in media player si doar pentru redarea de fisiere audio video.
Problema mea consta in faptul ca media playerul nu recunoste decat foarte greu,adica dupa 2-3 restartari,hardul intern.Dupa ce il recunoaste,indiferent daca rulez un film 3D,sau doar un fisier mp3,se blocheaza dupa cateva minute,nu functioneaza nici o comanda,iar apoi apare mesajul ''unsafe eject hdd''....iar de aici se stinge si iconul care confirma ca ai un hdd intern.Problema n-a aparut brusc ci treptat,si s-a acutizat chiar daca am trecut la ultimul firmware,cel din iulie 2013..update facut dupa instructiuni..adica cu butonul reset apasat.Am revenit la setarile din fabrica..din nou instalat firmware...din pacate nu mai pot folosi hardul intern.Va rog frumos un sfat,am citit initial aproape toate discutiile de aici,insa n-am reusit sa-mi rezolv problema.Multumesc
nikolai

Re: Alte probleme hard intern

Mesajde Dan » Vin Iun 27, 2014 1:39 pm

presupun că aţi testat dacă HDDul funcţionează în parametri
(şi/sau R300 cu un alt HDD)
pentru a putea elimina din cauze.
Dan

Mesajde nikolai » Sâm Iun 28, 2014 8:20 pm

Am facut asta,adica am testat hdd cu un rack extern si este vazut/functioneaza fara probleme.deasemenea am probat un alt hdd,de mai mici dimensiuni,in media player si am intampinat aceleasi probleme(blocare,ejectare,etc).
nikolai

Mesajde nikolai » Dum Iun 29, 2014 6:13 pm

Imi cer scuze,m-am exprimat gresit...hdd-ul folosit ca test avea o capacitate mai mica,nu dimensiunea fizica.Hardul personal l-am testat chiar pe un R300 pro al unui amic,achizitionat la sfatul meu,deoarece am fost f. multumit de performante...asta pana la un punct.Hardul functioneaza perfect,e vazut,si se poate reda cursiv de pe el.Multumesc Dl. Dan inca odata pentru ca va faceti timp sa raspundeti la toate intrebarile noastre,si sper din suflet c-o sa gasim o solutie.
nikolai

Mesajde Dan » Mar Iul 01, 2014 11:50 am

din păcate alte sfaturi nu pot să vă dau, cel mai bine este să îl vadă un inginer în service (rma.mo.ro)
Dan

Înapoi la Egreat R300