viteza de transfer lan scazuta

Calitate şi performanţă, la un preţ rezonabil

viteza de transfer lan scazuta

Mesajde elentirmo » Mar Mar 20, 2012 5:44 pm

salut,
am achizitionat si eu recent modelul r6a-2, si am incercat sa copiez un film de pe pc pe media player, dar viteza de transfer este de maxim 450kb/s, am win 7 enterprise, si ultima versiune de fw pentru egreate r6a-2.

voi ce viteza de transfer aveti?
elentirmo

Re: viteza de transfer lan scazuta

Mesajde Dan » Mie Mar 21, 2012 6:21 am

nu stiu ce dispozitiv de stocare aveti atasat playerului, dar daca e prin cablu oricum viteza este mica.
incercati sa opriti temporar antivirusul de pe PC, sau sa schimbati mediul de stocare
Dan

Mesajde lemnarm » Sâm Mar 31, 2012 2:28 pm

Eu tocmai mi-am cumparat un R1-II , totul ok , mai putin viteza de transfer pe lan, care la mine ii aproximativ 2.7-3m/s . Am atasat la player un hard extern USB pe care daca il leg la calculator direct am 35Mb/s. Oare de ce am viteze asa de mici ? Sa fie ceva problema de setup , sau o limiare a chipsetului de pe egreat ?

Multumesc
Mircea
lemnarm

Mesajde Dan » Lun Apr 02, 2012 10:09 am

e normal să fie o viteză mai mare la conectarea directă.
puteţi folosi portul USB slave pentru a conecta R1 la computer si a obtine o rata de transfer mai mare intre PC si HDDul atasat playerului.

altă soluţie: puteţi încerca NFS, ratele de transfer sunt mai bune se pare decât pe Samba.
Dan

Mesajde lemnarm » Lun Apr 02, 2012 10:14 am

Oare as putea obtine viteza mai ridicata daca leg la player direct un hdd sata ?

Am sa incerc si varianta cu NFS, sper sa creasca un pic rata de transfer ca 2.5m/s ii cam putin mai ales cand ai de transferat un animal de film full hd :)
lemnarm

Mesajde elentirmo » Vin Apr 20, 2012 2:01 pm

Am revenit, am schimbat router-ul si cablul lan din casa, am pus unitatea de stocare pe e-sata, si acuma am viteza de 6.5mb/s, este destul de bine tinand cont ca nu am un router profesional este pentru home use.
elentirmo

Mesajde napalmique » Sâm Noi 22, 2014 10:42 pm

Salut,

Eu am un R1, am incercat cu laptopul conectat direct la el, si mai mult de 4 MB/s nu scot. Reteaua mi-e ok, am testat-o cu laptopul si desktopul in acelasi switch si se duce in 11 MB/s, adica in jurul la 88-90 mbps, din maxim 100 cat poate conexiunea ethernet.
napalmique

Înapoi la Egreat R6A-II