salut, am achizitionat si eu recent modelul r6a-2, si am incercat sa copiez un film de pe pc pe media player, dar viteza de transfer este de maxim 450kb/s, am win 7 enterprise, si ultima versiune de fw pentru egreate r6a-2.
nu stiu ce dispozitiv de stocare aveti atasat playerului, dar daca e prin cablu oricum viteza este mica. incercati sa opriti temporar antivirusul de pe PC, sau sa schimbati mediul de stocare
Eu tocmai mi-am cumparat un R1-II , totul ok , mai putin viteza de transfer pe lan, care la mine ii aproximativ 2.7-3m/s . Am atasat la player un hard extern USB pe care daca il leg la calculator direct am 35Mb/s. Oare de ce am viteze asa de mici ? Sa fie ceva problema de setup , sau o limiare a chipsetului de pe egreat ?
e normal să fie o viteză mai mare la conectarea directă. puteţi folosi portul USB slave pentru a conecta R1 la computer si a obtine o rata de transfer mai mare intre PC si HDDul atasat playerului.
altă soluţie: puteţi încerca NFS, ratele de transfer sunt mai bune se pare decât pe Samba.
Oare as putea obtine viteza mai ridicata daca leg la player direct un hdd sata ?
Am sa incerc si varianta cu NFS, sper sa creasca un pic rata de transfer ca 2.5m/s ii cam putin mai ales cand ai de transferat un animal de film full hd
Am revenit, am schimbat router-ul si cablul lan din casa, am pus unitatea de stocare pe e-sata, si acuma am viteza de 6.5mb/s, este destul de bine tinand cont ca nu am un router profesional este pentru home use.
Eu am un R1, am incercat cu laptopul conectat direct la el, si mai mult de 4 MB/s nu scot. Reteaua mi-e ok, am testat-o cu laptopul si desktopul in acelasi switch si se duce in 11 MB/s, adica in jurul la 88-90 mbps, din maxim 100 cat poate conexiunea ethernet.