Pagina 1 din 1

Problema Egreat R6s-II

MesajScris: Sâm Sep 03, 2016 8:54 pm
de radu_trufin
Buna ziua, poate cineva sa ma lamureasca si pe mine din ce cauza aceste mediaplayere nu vor sa functioneze decat cateva ore , dupa care nu mai vor sa functioneze? Am cumparat on-line unul acum cateva saptamani, a ajuns la mine si a functionat doar cat l-am pornit prima data si l-am testat 5 minute. Cand am vrut sa-l pornesc a doua oara, acesta se restarta continuu. Trimis la garantie si solutionat prin inlocuire cu un alt aparat. A ajuns si acesta, a functionat bine in prima zi, a redat un film integral. A doua zi cand am vrut sa-l pornesc, decedat, se aprinde doar ledul rosu si sub nici o forma nu mai vrea sa porneasca. Chiar asa problem sa fie cu ele? Macar sa stiu,sa cer returnarea banilor,sa ma orientez spre alt model. Multumesc!

Re: Problema Egreat R6s-II

MesajScris: Dum Oct 16, 2016 4:08 pm
de Puma54lif3
Buna seara ,

cumparat vineri 14.10 pentru ziua tatalui meu de la un magazin online . Luni o sa vorbesc sa inapoiez produsul . Nu vede locatia ( SHENZEN ) , am activat din meniu , pornit / repornit are soft 1.0.25 din fabrica . Citeste Stick or HDD dupa cca 20 -25 min dupa ce e introdus . Nu functioneaza nici un canal pe KODI ERROR 2 imi apare continuu ma gandesc ca este de la locatie ( fiindca nu ma vede ca fiind in RO ) , cand dau sa introduc manuaz locatia imi da ERROR LOCATION . Am tras ceva filme pe HDD extern format iso nu functionau diacriticele am incercat toate formatele posibile din meniu dar am incercat degeaba . Pentru suma platita nu mi-am dat seama cu exactitate ce trebuie sa faca fiindca nimic nu functiona cum trebuie

Re: Problema Egreat R6s-II

MesajScris: Lun Iun 05, 2017 9:03 am
de Alguesa
Bună ziua. Am o problema cu media player ul meu. Filmele pe netflix se vad sacadat. Am încercat atât pe wifi cat și pe cablu și am aceeași problemă. Și de asemenea nu pot folosi kodi ( a venit preinstalat) . De deschide puțin și apoi iese din program. Dar cel mai rău ma deranjează sacadare filmelor. Puteți sa ma ajutați. Menționez ca am un TV Sony cumpărat în 2016, deci model relativ nou. Mulțumesc.

Re: Problema Egreat R6s-II

MesajScris: Dum Ian 14, 2018 9:07 am
de ionelg
Am remarcat ca media player-ul R6S-II este foarte sensibil la semnalul WIFI daca sta dupa TV.
Net-ul merge foarte incet. Cum scot media player-ul in fata TV-ului totul e ok.
Aveti grija si la acest aspect.