de livicitu » Lun Ian 07, 2013 1:37 pm
Ultimul firmware e cel din Decembrie 2012 si anume 2.6.8.0. L-am instalat si eu si sincer nu stiu ce schimbari a adus. Asta si datorita faptului ca site-ul chinezilor e cam vraiste (ambele versiuni engleza / chineza). Nu exista pe pagina lor acea versiune si deci nu avem de unde stie ce modificari s-au facut.
Am retestat problemele care le aveam cu versiunea precedenta.
1) Conexiunea WIFI / LAN
Diferente notabile nu am vazut sau poate nu stiu eu.
Nu am Gigabit insa m-ar interesa sa stiu daca au facut-o sa mearga.
2) Subtitrari
Playerul tot nu stie de italics (</i>). Nu stiu cat de dificila este implementarea insa cred ca chinezii treubie sa stie despre chestia asta.
Mai mult decat atat a aparut o problema care parca nu exista in versiunile precedente. Nu se salveaza setarea de encoding pe Central European atunci cand subtitrarea este externa. Trebuie de fiecare data sa o selectez din Subtitle meniu cand playez filmul. Am observat ca acest lucru nu se intampla la MKV care au embedded subtitle.
3) Meniuri
Atunci cand esti in FileManager (asta il folosesc eu cel mai des) sau unu din aceste submeniuri si dai return/back esti directionat in meniul principal (Setari, Player, Android, ...) si nu in submeniul din care ai venit (Player). Ma astept ca atunci cand dau Back sa fiu dus in meniul imediat deasupra.
Acest bug a ramas nefixat.