Pagina 1 din 1

R200S - modelul nou

MesajScris: Mie Apr 24, 2013 2:59 pm
de joflo
Buna,

As dori sa stiu daca intentionati sa importati noul model R200S PRO WI-FI (cu doua antene wireless) ?

Daca da cam pe cand veti avea stoc si la ce pret il veti comercializa?

Stima,
Florin

Re: R200S - modelul nou

MesajScris: Lun Apr 29, 2013 3:24 am
de Dan
R200S s-a vândut doar în versiunea PRO (deci cu wireless inclus).
poate îl găsiţi la vreun distribuitor pe stoc.

Re: R200S - modelul nou

MesajScris: Joi Ian 16, 2014 8:04 am
de p_remix
Buna ziua,
Sunt un nou posesor al acestui model - R200S. Toate bune si frumoase, doar ca nu am sunet, indiferent de configuratia aleasa de la setup audio. Help !!!!..

Configuratie:
- cablu HDMI din pachet
- TV Philips model 2013 (PFL 8007), funct. ok, testat cu alt player.

Va multumesc pt. ajutor !!!!..

Re: R200S - modelul nou

MesajScris: Joi Ian 16, 2014 11:33 am
de Ady88
Aceeasi problema am avut-o si eu cu R900, daca ai mai multe conexiuni HDMI pe acel tv, pune HDMI-ul de la player separat de celelalte, nu stiu daca tv-ul tau are HDMI in spate si altul separat in lateral...si de fiecare data cand vrei sa aprinzi playerul, intai aprinzi tv-ul pe HDMI-ul corespunzator playerului si cand iti apare pe tv no signal abia atunci aprinzi playerul si vei avea sunet, cel putin asa a mers la mine, mai schimba HDMI-ul playerului pe diferite mufe HDMI (spate/lateral) si cred ca vei reusi. :)

Re: R200S - modelul nou

MesajScris: Vin Ian 17, 2014 8:10 am
de p_remix
Multumesc Ady88 !!!!...
Sa vedem ce iese, am pus player-ul pe un TV Samsung (305 parca) mai vechi si merge fara probleme !! cu sunet, tot !!...si pe asta nou... te apuca dracii , ma gandeam sa-l dau, dar daca altul performant are cine stie ce standarde de sunet la fel, incompatibile ?!..
Chiar trebuie sa iau ceva mai slab, doar pt. a avea sonor ?!... Chiar n-am mai auzit de asa ceva.
Apropo: e ceva ce nu poate sa decodeze ? ceva "protocoale", semnale de nedescifrat pt. TV ?! Doar player-ul are 1.4, TV-ul ar trebui sa-l vada, nu cred ca sunt chiar asa de ghinionist !!

PS. O sa incerc metoda, Ady88 !!... Dau o bere, serios !!
DAca stii de ce dracu nu merge din prima, zi-mi si mie, sunt curios; nu sunt chiar profan, dar mi-ar prinde bine niste informatii, multumesc !

Re: R200S - modelul nou

MesajScris: Vin Ian 17, 2014 12:10 pm
de Ady88
La mine a mers asa, m-am chinut ore bune pana am avut sunet pe tv de la player, eu am 3 HDMI-uri la un tv mai slab ca al tau, playerul e bagat in HDMI-ul din spate si mai am un decodor HD de la RDS care e bagat in lateral.
Incearca sa vezi daca ai sunet avand conectat doar un singur HDMI la tv (cel al playerului) si la setari sunet pui toate pe LPCM, ar trebui sa mearga sau poate trebuie sa mai modifici setarile la sunet din tv.
Instaleaza si ultimul FW custom 3.0.5.5 si trebuie sa reusesti :)
http://www.mediafire.com/?9o0cebybn6n6s

Re: R200S - modelul nou

MesajScris: Vin Ian 17, 2014 12:56 pm
de p_remix
Merci Ady88 !!...

O sa incerc cum ai spus !

Intrebare: HDD-ul l-am pus nou, din cutie, fara sa-l formatez.
Ar trebui formatat inainte pe PC ?!... NTFS ?
A, si cum fac sa bag ceva aplicatii ?? pe net merge !!

Multumesc mult de tot !...

Re: R200S - modelul nou

MesajScris: Vin Ian 17, 2014 4:56 pm
de Ady88
Nu am HDD, nu le am cu astea dar din cate stiu prima oara trebuie formatat, mi se pare pe fat32 daca il folosesti la player, sunt unele probleme pt ca playerul nu opreste HDD cum trebuie si e posibil sa ai erori de hard cand il pui la pc, vezi pe forum ca s-au plans mai multi de aceasta problema.
Aplicatiile pt android sunt inutile pe player, defapt androidul este inutil pt player ca nu poate face mai nimci calumea, deci nu te gandi ca vei naviga pe net din androidul playerului ca pe pc/laptop.
Eventual poti sa ii bagi dolphin browser, dar nu are rost sa umbli pe net cu playerul, ai aplicatii youtube, vplay, facebook si multe altele cu FW custom 3.0.5.5., dar nu te astepta sa navighezi pe facebook ca pe pc ca nu va merge asa bine, youtube in schimb merge perfect ruland clipuri HD pe full screen.

Re: R200S - modelul nou

MesajScris: Mar Ian 21, 2014 11:39 am
de p_remix
Salutare,
Revin cu impresii: dupa un wk full de incercari, sunetul tot nu merge prin HDMI, fir'ar sa fie... asta e. Asa ca am solutia cea mai super a fost cu cablul optic in receiver-ul Yamaha si... cristal !!..
Ce fac cu hdd-ul ?!... in ce format il formatez ? fat 32 sau NTFS ??

Eu cred ca NTFS, pt. ca fat32 nu "vede" mai mult de 4Gb... corect ?

Va rog, dati-mi un sfat,

Va multumesc,