Pagina 6 din 6

Re: Update Firmware pentru R6A-II

MesajScris: Lun Ian 20, 2014 8:52 am
de OligoFriends
chivui scrie:Salutare, eu am pus versiunea 5.0.3.8 merge ok, youtube functional, dar nu are browser.... ce as putea sa fac ... as vrea totusi si browser.


Salutare, pai mai toate versiunile de firmware au un browser, insa e mai greu de lucrat cu el mai ales fara un mouse. Il poti accesa asa : mergi in meniul de baza la Internet apoi mergi la RealPilot apoi deshizi Facebook , iar dupa ce s-a incarcat pagina complet apesi pe telecomanda butonul Menu , bun acum ti se va deschide un meniu unde vei putea sa bagi adresa dorita, sa adaugi la Bookmark si altele. Problema e ca Google functioneaza foarte aiurea fara un mouse, eu am folosit ca web search http://www.Ask.com mi s-a parut cel mai usor de folosit fara mouse. Bun, pai de aici cred ca te descurci. Salut.

P.S. : In browser cu tasta rosie de pe telecomanda poti comuta mai repede din Page Mode unde poti misca doar scrolul de pe pagina sau modul Navigation unde te poti muta pe butoane si alte elemente. Bine, poti face asta si din meniul de pe tasta Menu

Re: Update Firmware pentru R6A-II

MesajScris: Mar Ian 21, 2014 10:11 am
de Radugeorge
Buna ziua! Am incercat sa fac update, totul a decurs perfect, insa dupa ce s-a finalizat updatarea media player-ul nu mai face nimic, doar il pot aprinde sau stinge. Ce este de facut?

Re: Update Firmware pentru R6A-II

MesajScris: Mar Feb 04, 2014 7:45 pm
de greatadi
Dan scrie:Procedură de restaurare(instalare FW) media player Egreat R6A-II
1)se pune ultimul FW de aici pe un stick USB,dezarhivat, în rădăcină
2)se închide playerul.
3)se identifică butonul de reset (lateral dreapta).
4)se apasă acel buton(cu o agrafă), şi se menţine apăsarea.
5)se porneşte playerul,din telecomandă, menţinând apăsarea preţ de 10 secunde
6)se aşteaptă instalarea FWului

Atentie: apăsarea pe butonul de reset începe la pasul 4 şi se menţine 10 secunde după ce aţi pornit playerul (pasul 5)


Salut ,
Am un R6A-II, am respectat pasii de mai sus, pentru upgrade la 3.4.3.0 dar se pare ca ceva nu a mers bine...
Prima data a rulat instalarea dar la final a dat o eroare. Din pacate nu am notat-o.
Am repetat instalarea cu versiunea 3.4.3.0 (instal.img de 145 M pus pe un stick usb fat32), dar dupa ce ponesc player-ul ramane cu mesajul : "Please wait for USB update".
Am incercat si cu alt stick , dar sintomele sunt identice.
Multumesc pentru ajutor.

Re: Update Firmware pentru R6A-II

MesajScris: Mie Feb 05, 2014 6:13 am
de Dan
@greatadi , @Radugeorge - trebuie completat formularul de la rma.mo.ro

Re: Update Firmware pentru R6A-II

MesajScris: Mie Feb 05, 2014 5:18 pm
de greatadi
Multumesc, pentru recomandare, dar in final am gasit pe alt forum in link pentru versiunea 3.4.3.0 de cca 160 mb, comparativ cu cel descarcat din link-ul dvs (cu marimea de 145 MB) si a mers instalarea.
Acum la "Info version" arata :
Sistem 358576
Bootcode : 0000.0303.0017
Audio : 367647
Video : 362812
Cod regiune : 0
Sofware version : 3.4.3.0
Ora complilare : May 17 2012.

Cu toate astea, acum nu mai vede Hdd-ul extern de 500 GB (NTFS), pe care in foloseam in mod curent pana sa fac upgrade de firware. Il seziseaza iconita de USB din ecranul principal , dar nu apare in lista de ''Dispozitive''.

Si toata nenorocirea asta a plecat de la faptul ca versiunea cu care a venit (tot 3.si ceva..) nu retinea setarile de la subtitrare. :)
Culmea ca nici versiunea asta nu retine setarile la subtitrare :mrgreen:

Daca cumva se poate remedia, va multumesc pentru suport.

Re: Update Firmware pentru R6A-II

MesajScris: Dum Mai 11, 2014 6:24 pm
de Right
Buna ziua,

Am si eu o intrebare, e posibil ca, cu acest aparat sa poti viziona canalele discovery, history si eurosport Romania?