Pagina 1 din 1

problema mediaplayer EG-R1-II

MesajScris: Lun Aug 27, 2012 12:28 pm
de a_stefane
Buna ziua,
am o problema cu mediaplayerul EG-R1-II in sensul ca porneste (booteaza) aleator ... este tinut in standby (led rosu) si cand vreau sa-l pornesc, de obicei nu porneste de prima data: se aprinde ledul albastru, dar pe ecran nu apare nimic ... dupa ce ii dau on-off de cateva ori din telecomanda (uneori nu vrea deloc sa porneasca) porneste si apare ecranul de bootare si merge ok. Figurile astea le face de curand, aparatul functiunand perfect pana la aceste probleme de bootare.
Am incercat cu diverse drivere, inclusiv cu 3.4.3, cel mai vechi pe care l-am gasit este 2.5.0, si cu toate face la fel.

Am vorbit la PcFun de unde l-am cumparat (este in garantie) si ei nu efectueaza nici un fel de teste, il trimit la importator ... si mi-e teama ca acolo o sa porneasca normal si o sa mi-l trimita inapoi fara sa umble la el si o sa ma puna sa platesc si transportul si interventia de garantie nejustificata.

Cum as putea rezolva problema?

Re: problema mediaplayer EG-R1-II

MesajScris: Lun Aug 27, 2012 1:07 pm
de Dan
pare a fi o problemă cu alimentatorul.
dacă aţi verificat tot ce se putea verifica (dacă e bine conectat, pus în altă priză, etc), îl puteţi trimite direct la noi (detalii pe certificatul de garanţie)

Re: problema mediaplayer EG-R1-II

MesajScris: Sâm Sep 01, 2012 8:35 am
de a_stefane
am incercat si in alta priza ... tot asa face, cand reusesc sa il pornesc functioneaza corect si reporneste daca il opresc si dau on imediat ... alteori nu vrea sa porneasca deloc :(

am masurat tensiunea in gol de iesire a alimentatorului = 12.2V

as dori sa-l duc undeva la un service in Bucuresti

din pacate nu am gasit nimic referitor la punctele de service in certificatul de garantie ... scrie doar ca garantia se rezolva prin PcFun, adica il las la ei si il trimit ei prin posta la service ... si nu pot avea nici un fel de contact cu specialistii din service

Re: problema mediaplayer EG-R1-II

MesajScris: Sâm Sep 01, 2012 8:38 am
de Dan
apelarea la un service neautorizat invalidează garanţia.
rog urmaţi instrucţiunile de pe certificatul de garanţie, nu vă va costa absolut nimic dacă defectul se manifestă.

Re: problema mediaplayer EG-R1-II

MesajScris: Sâm Sep 01, 2012 9:17 am
de a_stefane
problema este ca defectul se manifesta aleator ... cand ajunge la service este posibil sa nu apara ca defect

Re: problema mediaplayer EG-R1-II

MesajScris: Sâm Oct 27, 2012 8:33 am
de a_stefane
acum nu mai porneste deloc ... l-am trimis pentru service ... astept vesti

Re: problema mediaplayer EG-R1-II

MesajScris: Sâm Oct 27, 2012 9:08 am
de Dan
nu există nici un R1-II în service, probabil nu a ajuns. vă rog să folosiţi emailul sau PM pentru "veşti"